Здраве

Black Mask – мнения и цената, на официалния сайт, къде да купя

Черно маска просто взривиха интернет, особено в Instagram. Чрез сърфиране в храната на снимки на приятелите си, по време на деня най-малко три пъти се сблъскват с рекламни това чудо добавка. Все повече и повече хора си задават и се интересуват от този продукт, така че е време да изпълнява реални отзиви на клиенти, за да се определи дали да се харчат пари на популярния черна маска.

Какво е Черно маска и обеща й действие

Инструменти като черна маска, се появява през 2013 г. В момента обаче той достига върха на своята популярност. Все по-често това е заслуга на хиперфункция на рекламни известни хора. Сметките на звездите, които имат стотици хиляди последователи, пълни с мнения за този инструмент. В резултат са се опитали този нов продукт за милиони хора по целия свят, както и да е лъжа, за да се каже, че всички от тях критикува тенденцията, но и доказателство за нейната ефективност не е всичко.

Изглежда като черна маска на лицето и в пакета се счита от мнозина. Приличен черен пакет (тръба или буркан), дълбок черен цвят на опаковката и поне една черна течност вътре. Течността от плика трябва да се прилага върху лицето, оставете за 25 минути и след това да свали един слой. Идеята за тази маска ще цялото съдържание на запушени пори и затова акне, мазна блясък и с него ще престанат да се появяват възпалителни елементи на места, запушени пори.

Има съвети и как най-добре да се прилага маската. Популярните блогъри препоръчват да нанесете тънък слой, за да се прикрие, проникнал дълбоко и след това мазнини, така че е лесно да се играе в един слой. Същите тези блогъри твърдят, че маската е много бързо се втвърдява и дава ефект на стягане. Ако се съди по мнения, много се оплаква е само на факта, че маската не задава и е твърде хрема. Специално внимание се обръща на факта, че трябва да се вземе курс на тези маски – от 2 седмици до 1 месец. Само тогава ефектът ще бъде завършена.

Производителите обещават с помощта на маска за решаване на тези проблеми:

 • да се освободим от черни точки (комедони);
 • нормализиране на себум;
 • като лицето на чист вид;
 • да се отървем от акне;
 • възстановяване на структурата на кожата.

Съставът на черна маска

Ако започнем с факта, че производителите на черната маска не трябва сертификат за качество за своите продукти, в противен случай продавачите на първо място щеше да го предвидени. Страна на произход също е под съмнение. На сайтовете, които продават на маската, там не е една-единствена дума за страна-производител, и спомена само мистериозната думата “производител”. Подробно търсене в интернет, и то само сред клиентите мнения маскират, дава страните производителки на Китай, САЩ, Корея, Бразилия, Европа.

В производството на черната маска не е била използвана новаторска технология и никакви иновации в състава му не, с изключение на черно, разбира се. Производителят твърди, че наличието на специфични витамини и минерали в състава, но анализиране на компонентите, може да се заключи, че няма нищо свръхестествено.

Съставът на Черно маска:

 • глицерин;
 • пропиленгликол;
 • пантенол (провитамин В5);
 • поливинилов алкохол;
 • колаген;
 • маслиново екстракт;
 • екстракт грейпфрут;
 • бамбук екстракт.

Тази проста структура включва хидратация, задържане на влага в кожата, зарастване на рани, увеличаване на еластичност, тонизиращо и пречистване ефект и поливинил алкохол образува хомогенен филм, който е лесно да се премахне.

Тази официална линия не е единствено възможното. Ако сте поръчали черна маска, то е много вероятно, че ще дойдат средствата и със състава:

 • черен глина;
 • активен въглен;
 • витамин В1 (тиамин), В2 (рибофлавин).

Много купувачи се оплакват, че маската с този състав те имам. Въпреки това, тя е абсолютно отказва да се втвърди по лицето, което не е изненадващо, тъй като структурата не могат да се настанят присъствието на сгъстител. Тази маска може да се направи у дома, само добавете желатина и топлина. Ефектът ще бъде почти същото, но десет пъти по-евтино.

Изненадващо е, че фактът, че маската е с различен аромат. Или на продукта като цяло е без мирис, или много специфичен аромат. – неутрален за отвратително

Отзиви за Черно маска

Въз основа на обратната връзка от страниците на хора, които не са известни личности и нямат хиляди абонати, така че не участва точно в популяризирането на тези продукти, може да се заключи, че мненията са много разколебани. Отрицателни отзиви за същите като положителен. Но от моя опит мога да кажа, че много от положителни отзиви изглежда твърде изкуствен и генерализирано. Сметки от името на което е лявата, най-вече без снимка на потребителския профил, и със сигурност не може да се твърди, че са фалшиви или не.

Сред основните оплаквания на маската може да бъде идентифициран като:

 • не замръзва на лицето ми, преминаващ;
 • на опаковката в описание маски много правописни грешки;
 • състав, който не съответства на определен;
 • елиминира черни точки;
 • е невъзможно да се премахне маската от лицето или болка при повдигане;
 • суха кожа;
 • не е подходящ за чувствителна кожа;
 • наранят кожата;
 • една тръба е достатъчно за едно и също време;
 • няма ефект;
 • неоправдано скъпи.

Много голям процент от купувачите, които казват, че маската е или не работи изобщо или ефектът е незначителен. В допълнение, половината не й се стяга и се разпространи, което е причинено от голям брой фалшификати вече не много ефективно средство.

Клиентите се оплакват от самия процес на покупка, а именно, че когато ги поръчате е силно препоръчително да си купите няколко опаковки. Все пак, имайте предвид, че на консултанта се интересува от техния тип кожа и в зависимост от отговора, бяха направени препоръки за продължителността на курса на използването на черна маска.

Особено искат да купуват даден продукт, който интересува цената му. Някои казват, че това е доста евтино за такъв прекрасен обещана ефект. Други подчертават, че цената е обективно непосилни за масите. Вероятно цената е проектиран да внуши някаква елитарност на този продукт. Най-вече се говори и съща бележка, че маската не си струва парите.

Интересен факт е, че много видео реклама черна маска е бил изложен и идентифициран като измамно. Така че, от една видео, момичето откъсва маска за лице, което не оставя празнина в района на ноздрите, а камерата показва маската с големи резултати за почистване на порите. Само че не е като това е една и съща маска, която беше на лицето й, тъй като тя вече има дупка в носа. Моля, имайте предвид, че повечето от видеото с демонстрация на ефективността на маската са прекъснати в момента веднага след отстраняването на маската от лицето. Ние не виждам точка макроса, когато маската от лицето на тавата директно към камерата или този момент украсена анимационен ефект.

Всички “за” и “против” за закупуване на Черно маска

Обобщавайки, че е възможно да се разпределят такъв случай да си купя черна маска:

 • сингулярността е на такива цветна козметика малко, че е в интерес на обществото;
 • възможността за качване на снимки от черни лица в Instagram – Мисля, че всеки, който е купил черна маска, е публикувал снимки в момента на неговото прилагане;
 • вероятността за получаване на оригинален маската и не е фалшив, за да има минимален ефект.

аргументи срещу:

 • отстраняване на щетите от маска кожата;
 • чувствителна кожа стане твърде суха, тежко ранен;
 • липсата на ефект;
 • загуба на пари напразно;
 • голяма вероятност за получаване на фалшиви.

Въпреки уникалността и популярността на този инструмент, за да получите реален ефект имате много малък шанс. А по-рационално решение е да се харчат пари за маска със съмнително качество, както и сертификат за качество на превозното средство (и да приеме факта, че тя не е толкова черен и мистериозен) закупени на магазин специалност, а дори и по-добре в аптеката или козметик в в салона или в клиниката. Но най-правилното решение е да посетите козметик, който ще ви предпише с реални грижи и да помогне за преодоляване на проблема с акне и черни точки.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...