Новини

Dynamite – най-активатор хапят, мнения и ценови, коментари, как работи? купи сега,

за всеки ентусиаст риболов, ще отново за улов, просто трябва да се прибере у дома с добър улов. Но понякога рибата просто не хапе, въпреки всички усилия. В този случай, трябва да използвате активатора хапят Dynamite.

Какво е това Dynamite?

Dynamite активатор ухапването е уникален “помощник” за рибаря, който е разработен от лабораторията на ООД Fishingi. Това ще помогне да се привлекат рибата в радиус от няколко километра. Бъдещите ви риба ще се съберат в плитчини да се намери източник на стръв, чието използване е напълно законно и компонентите, включени в състава, напълно ще се разтварят във вода, без да вредят на околната среда.
Предимства Dynamite

Dynamite има голям брой ползи, които ще ви помогнат в процеса на риболов:

 • лесно да се транспортира опакован в метализиран пакет;
 • висока скорост на отговор;
 • привлича риба от разстояние на няколко километра;
 • работи с двете хищни и мирни риби;
 • може podkashivatsya основната стръв;
 • работи с всички видове резервоари;
 • ефектът не зависи от времето на денонощието и от метеорологичните условия.

Състав Dynamite

състав Dynamite съдържа следните компоненти:

 • риба – основен компонент, което дава вискозитет на веществото;
 • мелене бонбони съставки – придават специфичен вкус;
 • ароматизанти правят вкуса като естествени вещества;
 • атрактанти – основният ток компонент, който увеличава в риба стадо инстинкт, намалява чувството на страх

.

Резултатите от изследването Dynamite

Производителят е провел редица изследвания, резултатът е винаги един и същ – рибни пасажи плуват до мястото на използване на активатор на ухапване

.

Как да кандидатствате Dynamite?

В зависимост от вида на рибата, която искате да привлече, Dynamite спусъка ухапване може да се използва в следните указания:

 1. спокойно риба – смесват торба флакон със стандартната стръв се използва по време на риболов, в съотношение 1 пакет до 2 кг;
 2. хищни риби трябва да се третира с разтвор се стръв, независимо от техния произход (синтетичен, природен);
 3. може да се използва директно с примамката – микс съдържа пакет с всяка вода, потапя стръв за 1-2 секунди. След това можете спокойно да го залепите на куката и да правя това, което обичам.
 4. OL>

  сертификати за качество Dynamite

  Dynamite разработена патентована италианска технология и е преминал изпитването се повтаря. Има подходящи сертификати за качество и лиценз за разпространение в страната ни.

  Къде да купя Dynamite?

  Активатор ухапване Dynamite е невъзможно да се намери в специализирани магазини за риболов, тъй като ви позволява да се поддържа минимална цена, която надвишава стойността на компонентите само на няколко точки. За да използвате примамка може да си позволи всеки.

  Специалисти Dynamite

  Юрий Garmash, спортист, един рибар с 20-годишен опит EM>

  Риболов чисто от професионални мотиви. В продължение на 20 години ние се опитахме много и различни примамки, които дори не искат да го наричат, тъй като е възможно да се продължи с часове. Майката природа понякога играе с нас, един вид шега, а дори и когато това е страхотно време за риболов, и риба малко, ако не скочи на брега, просто не хапе. Работата е там, че в определени моменти жителите на реките, моретата и океаните утежнени инстинкти, които трябва да бъдат тъп, за да е добър улов. Това може да стане с активатор Dynamite, която аз препоръчвам на всички, които поне веднъж в живота проведе стръвта.

  кленти Dynamite

  Валентин, на 29 години, Москва EM>

  реших да отида със сина на риболовно пътуване и не искате да разстрои в случай на повреда. Качват се справят по възраст, но стръвта не може да бъде определена. Отне първото свободно право в магазина, един приятел даде една торба с динамит. В рамките на един час, синът ми хвана първата си риба в живота ми.

  Юджийн, на 40 години, Тула EM>

  Риболов за мен като начин за помиряване и дистанциране от всекидневния живот. Особено доволен от процеса, когато не е на мястото си. За година подава Dynamite риба активатор, и то почти хваща с плитчини куката.

  Мария, на 35 години, Санкт Петербург EM>

  Съпругът ми просто привлечени му риболов. Първоначално мина да гледам, а след това започна да взема активно участие, в крайна сметка се превърна в запален риболовец и активно търсят нови начини за примамване на риба. Наскоро попаднах на Dynamite, и веднага разбрах, че предишните начини за просто отпадъци. Ефектът е невероятен.

  Дмитрий, 62, Тюмен EM>

  Моята възраст са доста трудно да се намери нормална платена работа, така че да убие това, което можете. Риболов за мен е един от начините за оцеляване, рибата може или да готвят или продават. За себе си, разбира се, е възможно и в лодка с въдица за да подремна, но ако имате нужда от пари спешно, след 1-2 големи риби не е особено богат. Синът ми даде предизвика хапят Dynamite, аз не вярвах много, но вече с опит в първия риболов. Радост имаше няма граници, сега за пръв път да хвана най-рано през седмицата.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...