Новини

Handy Heater – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

извънгабаритни нагревател Handy нагревател е нагревател стая, свързан директно към изхода на стената, не заемат много място. Но той е толкова ефективна и как тя се отоплява стаята, който управлява дори много студено място, за да се затопли до необходимата температура, за да ги удобни за да се намирате.

За да използвате преносим нагревател, достатъчно, за да го превърне в изхода на стената и да започне корекцията на термостата. Контролерът на термостат позволява да направите контролиране на температурата и вентилатора с две скорости може да е отговорен за циркулацията на въздуха в стаята си като на топло и в същото време доста уютен.

Компактен размер устройство, наречено Handy нагревател дава възможност за кратък период от време, за да запълни стаята с приятна атмосфера. Hendi могат да бъдат трудни за обикновения контакт. Teploventilyatory Handy нагревател има термостат и вентилатор с две скорости. Благодарение на термостата на контролния панел на този електрически уред може да се поддържа необходимата температура с необходимата степен, и вентилаторът да регулирате удобно циркулация на въздуха в стаята.

Преглед на електрически нагревател Handy нагревател

Вие предпочитате да не се даде възможност на електрически устройства, за да се избегне плащането на сметките в края на месец? Благодарение на централното отопление на помещенията не са достатъчно отоплени?

В миналото голяма и в същото време на ненаситните нагреватели – да си поръчате на официалния сайт на производителя на Handy нагревател устройство, което е днес доста ефективна термо-керамичен устройство в много компактен корпус, което помага да се затопли всички членове на семейството.

Запознат ли сте със зимни проблеми у дома?

Portable размер нагревател за целия стайна Rovus може да бъде свързан директно към изхода и пространството, което заема най-малко. Въпреки това, нейния капацитет е достатъчен за отопление на стая действия във връзка с двадесет m2, и там ще намерите приятна и комфортна обстановка.

 1. Просто изисква включване. Handy нагревателят работи без обща тел и не заемат място върху подовата настилка. Можете да го превърне в който и да е контакт и бутон се свържете. И веднага започва отопление на помещението.
 2. Необходимо е да се коригира по време на работа. Благодарение на таймера можете да точно да извършат добре времето за контрол и вентилатор с две скорости може да е отговорен за циркулацията на въздуха в стаята си беше много топло и в същото време уютен.
 3. затопля всички видове пространства у дома и на работното място. Само с малък нагревател лесно можете да се затопли, като огромен хол и спалня стая. Можете лесно да топли и бани. Тук децата изисква специална топлина и след това да се притекат на помощ на този малък нагревател.
 4. OL>

  Много от собствениците на гаражи също предпочитат този нагревател за затопляне на гаража си пространство. В офис сгради може също да сте забелязали, че често използват тези малки отоплителни уреди.

  Това устройство не е само характеризира с ефективност, но и максимална безопасност.

  All неудобството на обемисти и студени радиатори в миналото сега H4>

  Този нагревател е иновативен начин за печелене на работа. Устройство Rovus можете да превърнете всеки електрически контакт. То се вписва начин да се плътно до стената, поради тази причина, няма да се наложи да се препънат или да се страхуват от публикуване. Удобен бутон за включване / изключване ви позволява да свържете и изключете уреда с натискане на обикновените бутони. Веднъж включен можете да вземете цифров температура екран, crablouse в границата от 15-32 градуса, да зададете огромен или малък, скоростта на въртене на вентилатора и на инструмента може да направи всичко останало. Тих и ненатрапчив начин, той ще се затопли стаята до необходимата температура. Ако има нужда, които могат да бъдат предварително програмирани в устройството в автоматичен режим е изключен.

  Основните предимства на устройството

  Да разгледаме основните ползи от обикновените нагреватели:

  1. може да бъде свързан директно към изхода – не е единична жица
  2. Определете подходяща температура в границите от 15 до 32 градуса.
  3. Таймер за програмиране (12 часа).
  4. С доведе екран.
  5. Има няколко скорости на вентилатора.
  6. Можете да вземе със себе си в надпреварата.
  7. Малък размер може да се спести място.
  8. OL>

   В допълнение, той наистина е икономичен, тъй като може да консумират много малко електроенергия, сякаш за да го използвате всеки ден-това е, може да струва няколко цента.

   Характеристики на нагревателя Handy нагревател

   Да разгледаме основните характеристики на нагревателя:

 • Корпусът е изработен от топлоустойчива пластмаса
 • Отнася се за термо вентилатори
 • керамичен нагревател подробно
 • Устройството е с мощност 370 W
 • наличност защита срещу прегряване
 • напрежение достига 240V
 • Контролен е възможно от екрана
 • Има възможност за регулиране на температурата
 • Има и таймер
 • разположение на потребителя няколко начини на употреба

Както можете да видите характеристиките на този преди не е много, но в сравнение с други подобни устройства, това е компактен размер, възможност за затопляне на големи помещения и др.

Какво да се състои от Handy нагревател?

В допълнение към всички тези предимства, това устройство Handy нагревател има следното:

 1. безопасно нагряване част на керамиката охлажда пластмасовото тяло;
 2. Икономичен, може да се консумира ток за ежедневна употреба.
 3. Благодарение на компактните си размери, устройството може да бъде във всяка стая, дори малък ъгъл на апартамент или офис;
 4. Автоматично действие тип е наличен;
 5. Устройството може да бъде свързан директно към изхода;
 6. има няколко скорости корекция;
 7. Portable размер, голям капацитет, спокоен и в същото време много сигурно.
 8. OL>

  Къде да купя Handy нагревател

  Ако сте решили да купите този преносим нагревател, тогава ще съветва да направи избор от официален производител уебсайт. Там можете да намерите основните предимства и характеристики на този универсален и мултифункционално устройство. Ще бъдете изненадани от възможностите на този електрически уред.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...