Новини

MagnuFuel – мнения и цената, на официалния сайт, къде да купя

Време, когато един литър бензин струва 20 стотинки, а за спестяване мисъл само “правилната” са отдавна отминали. Цената на горивото от година на година, бие собствените си рекорди и включете помпата е оставено само в паметта на автомобилистите с опит. Проблемът е доста сериозен, а след това има и реклама, от която няма спасение, препоръчва да си купите специално устройство – економайзер “MagnuFuel”. гаранциите, производителят не зачитат само за природата, и 20% икономия на гориво. Как оправдано би такава покупка, днес ние ще го проучим.

Кратък преглед MagnuFuel

работи устройството е действително много прости. “Петрол навлиза в горивната камера не директно, а чрез система от магнитни полета с известни параметри, генерирани от два мощни неодимови магнити. Поради това гориво смес се” разрежда “и става много по-голяма гъвкавост, както и неговите молекули са в известен смисъл” разбити “. по този начин значително повишаване на ефективността на двигателя, както и горенето има много по-ефикасно и по-значителен спад в дела на отпадъците”. Както се посочва на уебсайта на производителя.

Инсталация и конфигурация MagnuFuel

Производителят твърди, че инсталирането на нови елементи не представлява всички трудности и отнема само 15-20 минути. За това, което трябва “само” да се определи една малка кутийка на маркуча за гориво (изчерпателни инструкции са включени). Също така имайте предвид, че устройството трябва да работи в напълно автономен режим и няма да се нуждае от допълнителна поддръжка.

възможности, предимства и недостатъци

Според производителя

  • Запазване на 20-25% от гориво.
  • Намаляването на вредните емисии в атмосферата.
  • увеличи силата на системата за задвижване на превозното средство.
  • Опростяване рутинна поддръжка.
  • намаляване на натоварването на двигателя и на свещите.

Ние идентифицирахме MagnuFuel

Plusminuszero спестявания toplivoprovoda ефективност се нуждае от по-нататъшно независим provincebased отзивчивост и управляемостта на проблемите с тест machinevision инсталирането на някои вносни автомобили (малко вероятно)
Намаляването на вредните емисии в атмосферата (потвърдено от инструментална изпитвания) Недостатъчното функциониране на системата, в присъствието на голям брой електронни oborudovanietorg ниска цена ustroystvami изисква водачът да има определени умения независим sporchissimo с много коли на най-различни proizvoditelyami високата вероятност от прякото закупуване на фалшифицирани стоки (когато е закупен в търговията на дребно търговски мрежи) автономна работа без намесата на водача

Преглед на реални купувачи MagnuFuel

  • Анатолий (Datsun, колата около година). “Съблазнени от реклама с кръгла форма, която е в близост до пазара. Купиха. Сложете себе си. Аз отивам за около 3 месеца. Потреблението на бензин е намаляло, но все още е много слабо. Тествайте върху”.
  • Maxim (Lada Priora от официален дилър). “Сложете MagnuFuel убедени от консултанта. Макар и да не разочарова, но не особено вдъхновен. Работата, не иска да се хранят добре. Въпреки това, на бензиностанцията сега ние не посещават толкова често.”
  • Едуард (Skoda Rapid, купени с него и ремонтирани след инцидента). “Кутията наистина работи -.. Аз го обичам Сложете обаче сто”
  • Victor (Volvo един от старите версии). “Има агресивен, но ефективността на Нямам Колко да се зареждат и зареждане с гориво, както и цялата икономия – напомпани”.
  • Peter (VAZ 2121, 4 години). “Потвърди казаното от Виктор е пълна глупост. Обещания много, но нямам нищо. Мислех, че за да спаси, но само напразно хвърли пари. Това е срам”.

Видео отзиви от мрежата

Уважаеми читатели, а вероятно и на потребителите на продукта! Ние ще се радваме да чуем Вашето мнение за MagnuFuel на продукта. Ще ви бъдем благодарни за всякаква информация.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...