Красота

Realquit – мнения и цената, на официалния сайт, къде да купя

новостта на тютюневата промишленост – магнити Realquit (Realquit). Тяхното въздействие върху организма е открит през 50-те години на Невярно nogie на учен, който е участвал в изследванията, свързани с акупунктура. Според производителя, е иновативен метод, който е много по-ефективно и по-безопасно, отколкото други лекарства (таблетки, терапевтични и превантивни течност или гума или пластири). тези инструменти са включени инструкции за употреба и два малък магнит. Ръководство за използване на устройството е написана на ясен и достъпен език. Магнитите са покрити с покритие от злато. Към ухото, където точките, отговорни за вашето желание да се пуши.

Описанието на лекарството Realquit

Biomagnify пушене обхванати в златен прах, който има лечебни свойства и също така предпазва от различни алергени. Сравнение на използването на други лекарства и методи, Realquit има някои предимства:

 1. Официалният Производителят гарантира 25-30 дни на прилагане на магнитите ще се почувствате, че искате да пушат по-малко и по-малко.
 2. метаболизма ще се нормализира в рамките на няколко седмици.
 3. Повече от 90% от клиентите потвърди ефективността на метода.
 4. Инструментът има в своя състав на никотин.
 5. OL>

  групите от магнити могат също да се различават. Някои от тях имат жълто покритие, а другата е покрита с бяло злато. Във всеки случай, всички детайли на едни и същи. Устройство с бяло злато идва под различна марка, но на принципа на работа и производството на един и същ.

  Клинични проучвания Realquit

  Разбира се, преди biomagnify е пусната в производство, те преминаха през много изследвания. Един от първите лаборатории, които се ангажираха експериментите и производството на стомана: Австралия, САЩ, Япония, почти всички европейски страни, Канада. Можете спокойно да си купите на магнитите, производител от тях са патентовани и сертифицирани.

  Къде да купя Realquit?

  магнити Realquit не имат специални условия на употреба. За да купите продукта чрез официалните доставчици или да поръчате онлайн, да го изпрати на пощата на вашия град. В аптеките на устройството не. Магнит не е лек за пристрастяването, но Пушенето помага на психологическо ниво, за да се откажат от вредния навик.

  Приложение Realquit

  Realquit е възможно да се използват няколко последователни часа по всяко време на деня, не някои доказателства за това. Най-хубавото е този часовник да разпространява. Например, 2 часа сутринта, три през нощта. За удобство на магнитите са направени от напълно различни размери. Малко ли се прикрепя към външната част на ухото и по-голям след себе си. Преди да кандидатствате biomagnets имате внимателно, за да се справят с аурикулотерапия повърхността, а след това на контакта ще бъде по-добре. Много е важно, от това, което ухо, което ще се монтира магнит: ляво / дясно – наляво, надясно – наляво. Бъдете внимателни, че устройството не е включено в ухото.

  Прочетете повече за всички приложения

  Ако след инсталиране на устройството, да се чувствате дискомфорт и болка, че е необходимо да пренаредите магнитите другото ухо и масажирайте възпалено място, където е приложен. Неприятните усещания не траят повече от минута.

  За да използвате магнити, които трябва всеки ден в продължение на седмици. През това време, можете да пушите, както обикновено, или да намали броя на цигарите, но след е да се премахне използването на никотин и да продължи използването на магнити около 3 седмици.

  Предимства Realquit

  Тази необичайна устройство има някои предимства:

 • не включва никотин, токсини и халогена;
 • напълно безопасно;
 • безболезнено употреба;
 • няма сериозни противопоказания;
 • няма специфичен график за прилагане;
 • 97% ефективност;
 • резултати са видими още в първите дни на употреба на уреда.

Противопоказания Realquit

Има редица противопоказания, в който се консултира с лекар. Това:

 • бременност;
 • използването на слухови апарати;
 • присъствието на електрически пейсмейкъри.

Истина или не ?

От Realquit устройство уникален и популярен, че има огромен брой фалшификати. Отзиви и мнения можем да намерим както положителни, така и отрицателни. Само чрез закупуване и използване biomagnify разбираш ли развод или не. Бъдете сигурни, за закупуване на продукта на официалния сайт да си купи фалшив.

Цената

Покупка аптеки магнити не може да бъде. Това може да стане само чрез официален доставчик. Някои интернет ресурси, които си сътрудничат с производителя, за да купуват в насипно състояние на устройството и да го продават.

Цени за Realquit:

купи отстъпка от производителя

отзива на лекарите

Повечето мнения са реални и положителни, но и много хора, недоволни от магнитите, които напускат своите отрицателни мнения.

Savel’ev, Виктор А., лекар-Наркология, “Аз и моите колеги много често предписват на своите пациенти на устройството Realquit. Методът на акупунктурата е доста интересен, а не ново. В повечето случаи тя работи. радвам се, че protivootechnoy индустрия на пазара най-накрая има инструмент, който ще помогне на хората да се откажат от пушенето и живеят нормален живот “.

Алехин Vladlen aristarkhovich, Отоларинголог, “Сега пушачите много. И почти всички от тях искат да се откажат. Всички пациенти се препоръчва да придобие магнити Realquit. Те са лесни за използване, компактен и са напълно сейф. аз препоръчвам на всички тютюневи зависими хора “.

Приходко Андрей, Наркология, “Според статистиката, се откажат от пушенето, само 5% от хората. Останалите са или притеснен за здравето си или не могат да го правят сами. За моите пациенти I предпише магнити в комбинация с друго лекарство. след това повишава ефективността и резултатите са видими след първите дни от лечението. “

Клиентски отзиви

Владимир, 46, “Вярвате или не, нали си. Магнитите купих на жена., След което работи в аптеката. Отначало аз също бях скептичен, но се опитах, просто имаше удоволствието. След три седмици на употреба, аз намали броя на цигарите 2 пъти по-късно ги отказва Така че изборът е ваш… да се пуши или да се справят с пристрастяването “

Олег, 38-годишен Твер, “В началото на устройството не помогне, не виждам никакви положителни резултати. Но в крайна сметка осъзнах, че аз просто използва неподходящи магнитите. След три седмици използвате, жаждата намалява. След 4 месеца напълно се откажат. трябва да кажа, че си е струвало. “

Victor, 35 години “Поръчано на магнитите чрез интернет, като ги посъветва да ми от колега по време на работа. Тя е за два месеца употреба Realquit напълно се отървах от пристрастяването. За мен устройство помогна на две седмица “.

Артър, на 42 години

“Аз съм се откажат от пушенето, толкова много пъти. Но само Realquit ми е помогнал на психологическо ниво за преодоляване на тютюневата зависимост. Разбира се, имаше много съмнения. Но аз отидох за него. Е отказал цигарите. Аз съм сигурни, че пушенето не ще “.

За да видите мненията на страницата на продукта

Станислав, 50 години,

“ми помогна да се откажат от пушенето моя лекар. Аз съм му много благодарен, че той е на път да ми даде такъв biomagnify. Пушачи здравето ми стана несигурно. Sick сърцето, започва да диша тежко. Имаше един постоянен недостиг на въздух. аз съм определено. в рамките на 2 месеца от тютюнопушенето не исках “.

Наталия, на 28 години

“Димът от годините институт. Опитът е доста голямо. В крайна сметка, тя решава с едно предизвикателство да се бори. Поръчаните магнити. Те са лесни за използване, така че използването им не е трудно. Помогна след седмица на износване . Много благодарни на производителите “.

Roman, 31-годишен,

“Опитах всичко, лепенки, дъвки и, като цяло, не го правят. Един приятел, който също се откажат от пушенето не се препоръчват Realquit магнити. Казва, че помага. Е, аз реших да ги купуват. Книга на официалния сайт. Бързо доставка. резултатът е видим след месец на употреба. Важно да прочетете внимателно инструкциите, тогава ефективността ще бъде. “

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...