Новини

Silane Guard – течност стъкло, мнения, цена, къде да се купуват, аптека, то си струва?

Благодарение на научните разработки и интензивното развитие на автомобилната индустрия, технолози са произведени уникален нов вещество – течност Силан стъкло Guard. Покритието по-малко от пет години придоби култов статус. Продуктът е в състояние да оценят потребителите почти всички краища на света.

Продуктът се използва за създаване на защитно покритие върху повърхността на тялото и принадлежи към категорията на двукомпонентни състави. След смесване, материалът не се съхранява. Ето защо, ако по време на работа там е много на решение, ще трябва да се адаптират, в противен случай тя ще се втвърди.

Същото прави продукта

Прилагане течност стъкло Силан Guard изключително за целите на оцветяване повърхностни компоненти на тялото. Продуктът се прилага в райони, които не позволяват на прах и пряка ултравиолетова радиация. При ниски температури е забранено да се използва смес. Също така, преди да кандидатствате грим, трябва да се проведе тестово приложение на малка площ.

Какво е забранено да се покрият с течност:

 • елементи, състоящи се от пластмаса;
 • подробности издълбани върху него, или хром;
 • броня;
 • Gaburici, фарове, габаритните светлини, прозорци и други изделия от стъкло.

Ако в този процес, Уилсън Силан Guard случайно удари един от тези обекти възможно най-скоро избършете областта да се почиства с влажна кърпа. При почистване се препоръчва използването на влакна или мека гъба.

В момента на завършване на покритието на тялото е необходимо в близко бъдеще да се направи полиране на автомобил в стаята, където има добра вентилация или много на Windows, която може да се отвори за вентилация. Запомни, химичен ефект настъпва веднага след отварянето на контейнера. Дръжте течност стъкло за автомобили Уилсън Силан охрана на открито е забранено. След прилагане, остатъци не се използват повторно.

Ако след използване на състава на ляво, отново не се използва

съхранение запечатани контейнери се препоръчва използването на помещенията, където диапазон температура не надвишава 40 ° С. Можете също така не трябва да позволява замръзване на сместа. За да се избегне изтичане на информация, трябва да се запишете на материала в изправено положение и да се избегне пряка слънчева светлина. След използване на цялата композиция, контейнерът за течност Силан стъкло Guard се използва.

Какво е течност стъкло Силан Guard

Съставът на материала включва следните компоненти:

 • компоненти полимерните от силан;
 • петролните разтворими компоненти;
 • елемент, който допринася за втвърдяване.

Максимална експлоатационния живот на продукта от датата на производство е 5 години.

Какво включва охраната Уилсън:

 1. Бутилка с течен стъкло за автомобил Уилсън Силан Guard.
 2. Гъбата в апликатора, което е приложния слой.
 3. Съществува кърпички са предназначени да изтрие.
 4. За да се гарантира, че продуктът не е увредено кожата в пакета е защитна латексови ръкавици.
 5. Също така, задължително упътване за употреба подробно всички процедури, които може да се направи с материала.
 6. OL>

  Инструкции за употреба Силан Guard

  Обикновено процеса на полиране на кола отнема много време, а резултатите от полирането може да не оправдае очакванията. След разпръскване на продукта, е необходимо с ускорени темпове да търка течността в повърхността на тялото, която изисква много усилия.

  Що се отнася до продукт Silangan на този материал е съвсем проста. Тук най-важното да се спазват всички инструкции на производителя. На първо място, трябва внимателно да се почисти повърхността на тялото и я оставете да изсъхне.

  Как действа на организма след полирането на стъклото

  Трябва да се отбележи, че за да се постигне най-добрия вид на автомобила преди нанасяне на продукта да се използва изкуствен глина от същия производител. Потребителски отзиви за течен стъкло за автоматично разпределят че пръскане течност е най-удобно при температура 25-30 ° С и без пряко излагане на ултравиолетова светлина. В тези условия, сместа достигне мека консистенция и се втвърдява толкова бързо.

  Еднокомпонентна състав се препоръчва да се прилага незабавно по цялото тяло, както и индивидуално – първите крилата, а след това на вратите, предния капак и накрая покрива. Така че е възможно да се избегнат неудобства в този процес, в заключителния етап на полиране.

  стъпка по стъпка инструкции Силан Guard

  1. Да се ​​носят предпазни средства и ръкавици.
  2. Внимателно рубли със суха кърпа без влакна повърхност, която е предназначена да се справи.
  3. Получаване на апликатора, след това се прилагат към тях монолитен слой от материал. Да не се скъпя за продукта, покритието трябва да се научи да хвърля без пропуски.
  4. OL>

   Важно е да се обърне внимание на лицата на апликатора, един от тях има сив цвят, втората бяло. Той е покрит с първата страна.

   1. След търка течност стъкло тялото. Уверете се, меки движения, без силен натиск. Важно е да изтрие цялата повърхност.
   2. След създаването на защита на тялото трябва да изчака за 7-10 минути, така че слоят е напълно изсъхна. Когато повърхността придобива бял, леко скучен цвят, можете да преминете към следващия етап.
   3. Shine и пенливо ефект е даден на превозното средство чрез избърсване покритата повърхност Силан Guard (силан), специален плат, който идва с течността.
   4. OL>

    Една опаковка Силан Guard течност стъкло ще бъде достатъчно за 3-4 приложения на седана от среден клас модел. След полирането не се препоръчва да се извърши почистване безконтактно до една седмица. се изисква Този период да се гарантира, че слоят е придобил желаната плътност и е здраво фиксирана на повърхността на колата.

    Ако в пълно съответствие с всички правила, посочени в ръководството за потребителя на Уилсън течност стъкло, продуктът редовно ще послужи 1 година или 22 мотора.

    Покритието има dirt-, вода – и мръсотия отблъскващ ефект

    Трябва да се отбележи, че защитният материал може да се прилага за една и също място няколко пъти, за да получите многослойна структура. Често производителите на такива продукти твърдят, че следващия слой може или не може да е резултат, или да навреди на предишния. С течен стъкло Силан Guard всичко напълно погрешно, покритие в състояние да се подобри степента на защита и на ефекта на блясък.

    При създаване на многопластова защита трябва да се съхраняват в продължение на интервал от време след прилагането на всеки слой. Време необходимо за пълноценна втвърдяване. Между първия и втория интервал трябва да бъде най-малко 12 часа, между 3-4 -. 24 и така нататък

    предимствата и недостатъците на течност Силан стъкло Guard

    Течно стъкло Силан Guard има много положителни аспекти, най-важните предимства на потребителите са следните:

    1. Икономичен консумация. Една бутилка 95 мл достатъчни за прилагането на 3-4 слоя на единични леки автомобили.
    2. Продуктът, в допълнение към защитната функция, но служи водоотблъскващ, което предотвратява корозия.
    3. Течността е лесно да се прилага, е фиксирана и образува единна, монолитен слой, дори ако то се прилага 5 пъти.
    4. В сравнение с едни и същи материали, течни стъкло Силан Guard е със средна стойност от …., когато цената на други продукти, до ….
    5. OL>

     Потребителите също така отбелязват недостатъците на лакове:

     1. Когато отворите бутилката, че е необходимо да се използва цялата страна, защото тя бързо става неизползваем.
     2. Невъзможно е да се справи с кола на открито, прахът е трудно да се постигне по-добър резултат. Само в затворено помещение, машината ще изглежда перфектно.
     3. Продуктът не е представена в свободната търговия, но на разположение за поръчка в магазина козметика онлайн. Продава ги на Europen разпространителите на китайския интернет страницата Aliexpress и частни посредници.
     4. OL>

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...