Smartwatch V8 - часовник, истински мнения, как да го правят - съставки
Новини

Smartwatch V8 – часовник, истински мнения, как да го правят – съставки

DZ09 Смартчасовник – е часовник телефон. Gadget, който може

да се използва като самостоятелно устройство или синхронизира с вашия телефон, получавате сигнали, отдалечен контрол на смартфон интерфейс.

честен преглед на Smartwatch V8 и тяхното описание ще помогне да се оцени обективно устройството и да направи правилните изводи, преди да закупите. Руските клиенти са също

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

на разположение на основните доставки и резервни компоненти за устройството. DZ09 цената започва от $ 16, средната цена маркер е около $ 30.

Функция Smartwatch V8

Смартчасовник Smartwatch V8 в зависимост от режима на работа има две групи от функции. Първият режим – ограничени, когато използвате часовника като самостоятелен притурка. Вторият режим е стандартен, когато синхронизирано с смартфони, на която е инсталиран прилагането.

Smartwatch V8 без синхронизация, но с поставена в слота на SIM карта, можете:

 • За да получавате и изпращате кратки съобщения
 • За да получите и да направи гласови повиквания
 • Възпроизвеждане на музика, ако тя се записва в картата с памет
 • Правене на снимки и записване на видеоклипове и показваните снимки от SD карта
 • да изпълнява функция часовник
 • Осигуряване: будилник, калкулатор, хронометър, записващо устройство
 • оферта вграден браузър за сърфиране в интернет

Моделът на Смартчасовник DZ 09, когато се синхронизира със смартфон значително подобрява възможностите му. С Bluetooth включен, те могат:

 • За да работите с телефона
 • Да се ​​информират за събитията от смартфона
 • Активиране спортни-функции: стъпки сън
 • За да ви помогне в търсенето на смартфона
 • За да работите с множество аудио режими

Когато се активира пълния набор от функции, умни часовници не се мерят с първообраза си – най-добрите модели на интелигентни часа от Samsung

.

Разглеждане на функционалността в по-големи подробности.

Получаване и изпращане на съобщения Smartwatch V8

Без синхронизация със смартфон, можете да изпратите съобщение с часа, при условие че те са поставени СИМ-карта.

Когато се свърже с телефона чрез Bluetooth е възможно да видите SMS на екрана на смарт часовници и по този

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

начин да се напише и изпрати отговор на получателя. Единственият недостатък е, много малки букви на клавиатурата.

Управление на гласови повиквания Smartwatch V8

SmartWatch DZ09 Смартчасовник ви позволи да получавате обаждания и да провеждам телефонни разговори: в случай на устройството разполага с високоговорител и микрофон. И вътрешната функционалност ви позволява да използвате вградения в телефонния указател и да получите достъп до списъка с контакти на телефона.

Трябва да се отбележи, че при получаване на повикване по телефона, ако се свърже с носене притурка, звука по подразбиране на разговора се предава през часовете на високоговорителите.

Играчът контролира Smartwatch V8

Можете да слушате песните, записани на картата с памет или часове са

на синхронизирани смартфон. В зависимост от версията на приложението и да го фърмуер ще направим с различна степен на комфорт. Има модели без проблеми и трудности за контрол на играча, но в някои тази способност се активира само в случай, ако всички песни добавили ръчно създадените плейлиста.

дисплей Време

За да покажете на циферблата с релевантна информация – тази опция е налична по подразбиране. Дори и без връзката на потребителите на телефонни има три скрийнсейвър на циферблата и на главния екран, показващ времето. За да изтеглите допълнителни снимки за Smartwatch V8, след като инсталирате приложението на идентификацията на смартфони и устройства.

Управление на телефона си

Smartwatch DZ09 вибрира, а на дисплея ще светне и сигнал (звуков режим, може да се конфигурира), когато по телефона да дойде съобщения или обаждания. Те не само да видите, но също така и да се отговори на нулиране или изключване на звука. Можете също така непрекъснато, за да настроите алармата на телефона си.

Sports функция

DZ09 има хронометър,

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

акселерометър, помощ, за да брои калории, наблюдавате активността на потребителите, брой стъпки. Те могат да се замени с фитнес тракер, който се синхронизира с телефона, и комуникира информация в изпълнение на личен профил.

проследяване на съня

проследяване на съня е да стартирате хронометъра през нощта и спира при събуждане. Тази банална функция ви позволява да записвате общото време на сън.

Фото, видео, аудио

Използване на камерата на устройството, за да правите снимки, запис на кратки видеоклипове и аудио рекордер откъси. Някои от най-добрите директно на часовника функции, както и част – активира смартфон с екран им. Например, можете да контролирате камерата на телефона си.

Допълнителни функции

В устройството има две много полезни функции, е търсене за мобилни устройства, която ви позволява да намерите телефон и Анти-кражба, ако изтриете устройства, един от друг SmartWatch започва да издава звук, информиране на собственика.

Характеристики Displayk, TFT LCD, мулти-докосване, 1.56 инча, 240х240СвязьGSMGPSНетSIMMicroSIM, 2GСчетчикиШагомер
акселерометър
ПроцессорМТК6260АРазмеры43.5х40х9,8 ммВес51 materialcarbon: пластмаса / метал
Цвят: сребро, черно , бронз
подвижна каишка: каучук, в цвят корпусаАккумулятор380 мАч, сменяем
на готовност – 180 часа
режим на готовност с Bluetooth активирани – 150 часа

Разговор режим – 3 osobennostyami и изпращане на SMS
телефония проследяване на съня, стъпки, калории, разстояние
Говорител
микрофон
Управление на разговори и съобщения на смартфона на телефона
контрол камера
Получавате известия за обаждания и съобщения, каталози на възможност за задаване алармата
играчът контролира
Анти-кражба функция и Антипатър
калкулатор
Calendarlist IP67СовместимостьAndroid, IOS (не всички функции ще работят)
защита от вода

Производителят твърди, че устройството е защитено от влага и прах клас IP67. Въпреки това, инструкциите са на руски уточни, че не е необходимо да се намокри с устройството, трябва да го защити, включително и от водната струя, не докосвайте екрана с мокри ръце.

Работно време в условията на висока замърсяване може да доведе до аварии. Това е да се мине под ръмеше дъжд с часовника на ръката можете, без последствия, но за да мия чиниите или да вземе душ в тях не е необходимо.

Оборудване Smartwatch V8

Комплектът Smartwatch V8 с гумена лента може да бъде предоставена на купувача в два варианта:

 • в твърда кутия с Крафт картон
 • меки пластмасови опаковки

Първо – представителен и надежден, втората е по-компактен и бюджет. Когато поръчвате поста на Русия или друга транспортна фирма е по-добре да изберете опцията с кутията.

А просто Kraft кутия схематично показва часовник в непосредствена близост до определен цвят модел. Гледайте Опакован в анти-шок филм и положи върху легло от пяна. В рамките на щанда на дъното на кутията са допълнителни елементи:

 • Инструкции за употреба на Smartwatch DZ09 на китайски и английски език
 • зарядно
 • адаптер за щепселите (по желание)
 • защитно фолио за стъкло (по желание)

Освен това, с Aliexpress можете да поръчате резервна батерия, карта с памет, сменяеми презрамки.

Дизайн и външен вид Smartwatch V8

Дизайнът на модела е позициониран като унисекс, но хармонично цяло изглежда ръката на Гай. И определено не DZ09 Смарт Бебе Watch, като голям екран на площада ще бъде много голям за детски ръце. В най-добрия случай, можете да помислите тази опция за тийнейджъри, но за да се гарантира, че те са комфортно установява в ръката си, ще трябва да направи допълнителни дупки на каишката.

Материали

Watch изглежда стилно, като реплика на Samsung Gear 2. Но евтини, тъй като китайският производител е спасил по всякакъв начин е възможно, включително и материали. Корпус на текстурирана метал, стандарт с лента от гума. Също така на Aliexpress можете да си поръчате гривна (или, както го нарича каишка), метал или кожа в различни цветове.

Има три цвята:

 1. бронз (злато)
 2. Сребро (сребро)
 3. Черно (черен)
 4. OL>

  Дисплей

  Като се има предвид обявената стойност, часовникът получи много добър екран. Той не показва топ моделите на устойчиво на удар и устойчиво на надраскване стъкло, но това е решение за качество. За да се помогне на педанти -. Защитен филм, който може да бъде приложен в комплекта

  LCD цветен дисплей с диагонал 1,56 инча или 240×240 точки – стандартен размер за стандартно устройство за китката. Функционалност предоставя възможността да използвате клавиатурата от екрана. В инструкциите на руски език на Smartwatch V8 показват, че използването на дисплея е само с пръсти, без да използвате писалката, както и други устройства.

  Цветовете са доста ярки. Цялата информация, може да се види както на закрито, така и извън под слънцето. Широк ъгъл на гледане ви позволява да видите часовника за кратко, за да видите колко е часът. Стандартните настройки означават 5 нива на яркост. Използването на клас C ви позволява да работите комфортно с екрана под пряка слънчева светлина. За да работите сензор никакви оплаквания.

  контроли, копчета и съединители

  контрол на допир, така че възниква основната взаимодействието директно от дисплея. Под екрана е дом бутон – включване / изключване на осветлението. Това е само физически контрол.

  Ако погледнете екрана, след което в ляво под тапата на силикон е конектора за отвора за зарядното устройство и говорител. В дясната част е глух. Над дисплея е микрофон и камера.

  В рамките на задната корица сменяема батерия. Под слотовете за Микро SIM и Micro SD.

  За използване на устройството по-добре с флаш карта като вътрешна памет е само 64 MB карта памет за Smartwatch V8 може да бъде до 16 и 32 GB в зависимост от конкретния модел.

  Камера

  Watch може не само да контролира камерата на телефона след синхронизирането с устройството, но да се използва за правене на снимки и видеоклипове на техните собствени, вградена камера. В зависимост от модела часовника се намира в модул, който може да записва видео с разширяването от 0.3 до 1.3 мегапиксела. Качеството на картината е малко, но функционалността позволява да правите снимки и запис на видео.

  Менюто часовник и интерфейс

  Менюто е прост и експлоатация е интуитивен. На главния екран винаги показва датата и часа и все още има място за два етикета. Главен списък с възможности за несериозност poekranno, всяка от които се вписват четири икони. Интерфейсът е достъпен на няколко езика, включително и напълно Russified версия.

  Синхронизация и конфигурация

  DZ09 Smartwatch може да се синхронизира с телефони на Android и IOS, но според мнения, те показват по-малко проблеми на собствениците на Android смартфони. За потребителите на iPhone има много въпроси, но също и с ограничена функционалност.

  Как да се свърже с телефона

  Когато се свържете с телефона DZ09 трябва да активирате Bluetooth и на двете устройства, да търсите устройства и да ги активирате. Може да се наложи да въведете паролата за сдвояване. След това някои от функциите, които вече са налични.

  За да получите достъп до всички функции, вие трябва да изтеглите и инсталирате на приложението на телефона. Меню часа сканират QR-код. Чрез сканиране на смартфона си и кликнете на линка, ще бъдете пренасочени към страницата за инсталиране на приложението.

  Как да конфигурирате интернет H4>

  Устройството поддържа 2G Интернет. За да го конфигурирате трябва да поставите СИМ картата в слота и включване на уреда. Търсенето на мрежата се извършва автоматично регистрира с мрежов оператор, и връзка с интернет.

  Ако не, вижте “Тинктура” намери в раздела “Мрежа” и “Избор на мрежа”. За да стартирате търсене за избрана ръчно мрежата. От списъка, ще трябва да изберете подходящата оператора.

  Източници DZ09

  Най-основният аналог е прототип – Samsung Gear 2, но това е по-скъпо най-малко 10 пъти. Като цяло, DZ09 са някои от най-достъпни умни часовници на пазара. Потребителите сравняват притурката с такъв часовник като Q18 и W8 – това, което е по-добре, за да се каже категорично трудно. Всичко зависи от предпочитанията на потребителя. Тези, които изберат за качество, по-добре да остане на най-новите модели, но принципът е ниска цена, подходящ за SmartWatch DZ09.

  Тези часовници могат да бъдат намерени във връзка с различните съкращения и пояснения. Те посочват името на магазините, където се продават, както и името на завода, който е бил произведен.

  Производител:

 • UWatch
 • Ollly
 • Gaodashang
 • Tiroki
 • Lemfo
 • Benovel
 • Kaisgo
 • Canowo

Магазин:

В сравнение между тези умни часовници може леко да варира. Най-голям избор на модели в Aliexpress, но можете да ги закупите на обичайните онлайн магазини, включително и в Москва.

Ако не сте доволни от функционалността на модела, но искам нещо по-надежден или с различен дизайн, а след това внимание да се обърне на следните модели:

 • Източници на Apple Watch – GT08, GD19
 • Приликата – Aplus GV18 Смартчасовник
 • С оригиналния дизайн и същите възможности – GPS SmartWatch Смартчасовник U8 Smartwatch M26

Цена може да варира от 15-40% от DZ09 обявена стойност.

Обратна връзка относно качеството на Smartwatch V8

Този модел е Смартчасовник на китайски събрание. Бюджет SmartWatch, но понякога куца качество: купуване превръща в руска рулетка. Коментари за DZ09 са в съотношение от 1 до 4, когато четири положителен е с претенциите.

най-проблемният е първият модел от линията събрание. В преследването на ниско качество засегнати разходи, и от тезгяха е почти суров продукт. Въпреки това, новите мнения за Смартчасовник телефон Smartwatch V8 показват, че ситуацията се е променила към по-добро. В най-новите версии фиксирани всички плитчините и слабите страни.

Най-слабото място остава закрепване на лентата към часовника случай. Не е най-доброто решение, така че гривните доставени, не успяват много бързо – в рамките на един или два месеца се нуждаят от подмяна. Проблемът е решен чрез покупка на втори комплект от ремъци или друга гривна.

Огромен плюс е подвижен, а не вградена батерия, както и възможност за автономна работа в случай на монтаж на индивидуални СИМ-карти и SD памет.

заключенията на предимствата и недостатъците

За:

 • възможност за осъществяване на повиквания
 • текстови съобщения
 • уведомления смартфон на дисплея
 • фото и видео камера
 • музикален плеър
 • функцията фитнес
 • анти-загуба телефон
 • възможността за замяна на гривната

Против:

 • не всички функции работят с версия
 • не GPS
 • ниско качество на снимки и видеоклипове
 • слабо свързване на лентата
 • неточна крачкомер и калории брояч

Информация за Smartwatch V8 доста, включително и най-новите мнения 2018 собствен уеб сайт на модела липсва, но много от съответната информация може да се намери във форума. Също така съществува е преведена на руски език за употреба в PDF формат и връзки към програми, приложения и фърмуера.

Един от основните недостатъци на притурката е слаба подкрепа софтуер. Това е удобна и наистина персонализирани приложения, алтернативи на първоначалното разработване не съществува. Може би ситуацията ще се промени в близко бъдеще. Ако можем да очакваме от тези часове супер-функционални висок клас модели, вие ще бъдете разочаровани. Ако ги използвате като ръчен часовник с възможност за дистанционно управление за вашия телефон, те могат да живеят до очакванията ви.

 • Имаше полезна информация?
 • Данет

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...