Новини

Valgorect – мнения и цената, купуват сега, къде да купя

Днес моя преглед е около “Valgorect”, което помага да се справи с широко известен проблем – валгус деформация на големия пръст на крака. Как и защо това ще крем помощ? Дали наистина това помага на костите? Това е, което искам да ви кажа.

малко за това как научих, че съм “и в сектата” EM>

Наскоро срещнах същия проблем като “кост на палеца на крака”. И най-изненадващо, че до определен момент аз някак си дори не знаех, че имам много кост. Не, сериозно. Представете си живял в продължение на толкова много години и не се знае.

Въпросът беше коментара от един приятел, който е “късметлия”, за да видите голи крака. “Ти също, кост на крака?”, Дори като че с радост, тя попита: “болка?”. Отговорих, че не съм в агония и се загледа в краката му. Струваше ми се, че винаги съм имал тази спирка. Освен това, никога не съм дори си мислех за това, че краката ми са нещо не е наред. Може би, защото аз никога не са се чувствали абсолютно никаква болка и дискомфорт. И Да, носеше различни обувки -. Нисък, висок ток, платформа и други

Но напразно попита тя.

Тъй като малко по-късно аз наистина започна да се мъчи крака. Трябваше тези кости, особено след носенето на високи токчета или дълга разходка. В началото беше доста поносими, краката е достатъчно почивка. Но с течение на времето болката само увеличава, краката му го заболяха неприятно в областта на палеца, дори и след оттеглянето на обувката.

Така че аз се срещна с валгус деформация на големия пръст на крака. EM>

Тогава там е това навсякъде мига реклама с притежателите на палеца, но по някаква причина аз не бързаше да ги купуват.

Е, след нова атака на болка, аз все още отиде в аптеката. Аз фармацевт силно се препоръчва да се опита мехлема “Valgustuse (Bone)”. (И за Коректори и фиксажи пръстите каза една тайна, че е по-евтино да си поръчате от Китай, разликата в тях не.)

Аз разбира се купи мехлем и започна да го използва.

За крема за краката “Valgorect” EM>

Мехлемът ми струва 1900 Tg / EM> Например, не е особено евтин за такава малка крем буркан – 15 мл , но не абсурдно скъпо. Производител -. Европа

Опаковане, колкото си мислех, странно: нестандартна форма (за форма upakovochki с балсам за устни), с изображение на, да речем, най-сладкото краката, с боядисани печати и обещания:

Аз все още мисля, че доста разумно, и така аз веднага разбрах, че да се надяваме на намаляване на костите и отклонението им е глупаво. Без операция е невъзможно! Аз разчитах само на болката, която аз бях загрижен.

Кремът е в малка цилиндрична буркан, че затваря много плътно. Кремът първоначално не се дозира до ръба, но капака все още е бил покрит съдържание. Не е чудно, сметана по отношение на пакета лъже.

Цветът на крема е бледо жълто, и миризмата е до известна степен напомня на “звезда”. Последователността не е дебела, малко течност и не много приятен.

Част поглед също беше интересно – има много полезни компоненти, като масла, екстракти, но основните лечебни свойства, както аз го разбирам, има медицински жлъчката. Съставът и цялата необходима информация е посочено на гърба на опаковката:

И сега пристъпи към най-важната част от моя преглед, т.е. резултати.

Application, моите чувства и резултатът Valgorect EM>

➤ За себе си, реших, че кремът “Valgorect” Аз се прилага само през нощта. тя се намазва върху костта на крака и района около него.

➤ Не дискомфорт от крема, като сърбеж, парене, не. Кремът е добре заби и много бързо се абсорбира в кожата.

➤ чорапи на краката си аз никога не носят, но на първо място, след прилагането на крема Увих краката с еластична превръзка на мястото, където костта. Без да се фанатизъм, разбира се, не стегнат, така че да не пречат на движението. Въпреки това, не се възползват от нея, видях го и по-късно го анулира.

➤ Резултатът, за щастие, не след дълго в следващите. Незабавно облекчение крем “Valgorect” носи, но след един ден усетих, че болката е наистина намалява. Използвах крема всеки ден и почувства истинско облекчение. Това се заяжда болка в крайна сметка престана да проникне краката ми. Резултатът е с натрупване, но завинаги от този проблем с този крем, за да се отървете от. В крайна сметка, след това отново да сложа по хубав, но не и полезни за краката обувки, отново се зареди си краката и костите започват да си припомните. И тогава аз съм благодарен за този крем.

➤ Между другото, скоростта на потока на крема е доста голям -. Първата ми бутилка е все още не е приключила, въпреки факта, че тя е толкова малка

И все пак, дори и сега, когато аз нося токчета, костите ми са почти не са имали дивата болката, която имах преди. И, разбира се, аз съм станал по-внимателни при избора на обувки, за да се опитаме следователно да се изключи, причината за тези неудобства. Bunions на големия пръст на крака не изчезват, но аз се радвам, че те не се притеснявате и не боли. Така че, кремът “Valgorect” Мисля, че това е наистина полезно, въпреки че на пръв това е малко трудно да се повярва.

Заключение Valgorect EM>

Ако аз препоръчвам крем за крака “Valgorect”? Разбира се, да.

Но! За да се оцени ефекта върху костите на палеца трябва да е разумно – крем “Valgorect” няма да ви спаси от костта и не се оправям с пръст , той дори не трябва да се брои! Неговото действие е насочено към премахване на болка и дискомфорт, докато носите обувки. Тъй като за мен този крем е помогнал да преодолее болката, че заслужавам нагоре палец.

Благодаря ви за вниманието! EM>

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...